epdm dakbedekking

Wat EPDM inhoudt
Dakbedekking is in kwaliteit onderhevig aan de gebruikte materialen en de vakkundigheid waarmee deze wordt aangelegd. De vakkundigheid, ervaring en kennis vindt u weer bij Dakbedekking Enschede. Doordat wij ons op de juiste wijze geschoold hebben, kunnen we op gepaste wijze met trots zeggen dat wij over alle belangrijke certificaten beschikken die er toe doen in de wereld van dakbedekking.
Bij ons heeft u dan ook de keuze voor een dakbedekking en dakgoten van EPDM, een afkorting die staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit materiaal is uitermate geschikt voor dakbedekkingen en dakgoten, omdat het een ontzettend lange levensduur heeft en goed tegen weer en wind kan.
Resitrix, de specialist in dakgoten
Naast dat u voor EPDM dakgoten kunt kiezen, kunt u ook kiezen voor het merk Resitrix. Resitrix staat ontzettend goed aangeschreven, omdat ze kiezen voor een unieke manier van EPDM maken. Zij zorgen er namelijk voor dat het EPDM verstevigd wordt met glasvezel. Dit proces zorgt ervoor dat het materiaal praktisch onverwoestbaar is. Zelf geven ze een garantie van 50 jaar op hun producten, waarbij ze aangeven dat dit mogelijk nog opgerekt zou kunnen worden tot 100 jaar.
Dakbedekking Enschede is uw partner in dakgoten en dakbedekking
Mocht uw interesse gewekt zijn om uw dakgoten te laten vervangen voor EPDM of Resitrix dakgoten, neem dan volledig vrijblijvend contact op met Dakbedekking Enschede. Wij komen graag bij u langs om het gesprek aan te gaan. In zo’n volledig vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken, en aan de hand van dit gesprek zullen wij een volledige vrijblijvende offerte uitbrengen.

Vraag hier u vrijblijvende offerte aan!

Wilt u gebruiken maken van een van onze diensten onze werknemers staan graag voor u klaar

Call Now Button