Dakbedekking Enschede

De meest voorkomende Dakbedekking Enschede op alle platte daken in Nederland,is en blijft nog steeds de bitumen Dakbedekking Enschede.(90% van alle platte daken).Deze is er verkrijgbaar in APP en SBS deze zijn beide een zeer hoogwaardig en betaalbaar product.

Hoe lang gaat een bitumen dak nou eigenlijk mee?

Een goed aangebracht bitumen dak kan wel 20 tot 25 jaar mee gaan. Door regel matig onderhoud te plegen aan uw dak kunt u het levensduur behoorlijk verlengen. Het is dan ook zeer raadzaam om uw dak zeker een keer per jaar door Dakbedekking Enschede te laten controleren. Wij zullen het gehele dak inspecteren schoonmaken en waar nodig is repareren. Zo voorkomt u verstopte afvoeren langdurige daklekkage houtrot problemen en zorgt u ervoor dat het tijdig wordt vervangen wanneer het nodig zal zijn.

dakbedekking Enschede

dakbedekking Enschede

Welke garantie kan ik verwachting bij Dakbedekking Enschede

Op APP En SBS bied Dakbedekking Enschede  Nederland u een garantie van 10 jaar. Op Resitrex En EPDM geeft Dakbedekking Enschede u maar het liefst een garantie van 20 jaar.

Welke dakrandafwerking gebruikt Dakbedekking Enschede Enschede Nederland

Wij van Dakbedekking Enschede geven u de voor keur aan platicsol dakafwerking deze zijn gemaakt van staal met een aangebrachte coating. Deze zal ter plaatse worden ingemeten. En bij onze leverancier opmaat voor u worden gemaakt. Uw platicsol dakrand afwerking is verkrijg baar in 36 ral kleuren.De voordeel van deze is dat het een veel langere levensduur heeft. Zo kunt u ook kiezen voor zinken afdekkappen of zinken kraal dakrand afwerking. Dan is er nog altijd de oude daktrim deze heeft bij ons niet de voorkeur omdat deze naar de werkzaamheden de eigenschap hebben om los te raken uit de daktrim.

Welke Dakbedekking Enschede kunnen wij u aan bieden

App en Sbs Kunstof Resitrex Epdm

Waar kun je Dakbedekking Enschede voor gebruiken

Op alle soorten daken in Nederland in bijna alle dakgoten je kunt het ook als afwerking gebruiken voor de meeste schoorstenen dakonluchters

Vrijblijvend adviesgesprek

Denkt u er over naar om uw dak te vernieuwen? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze adviseur komt graag bij u langs om de verschillende opties met u door te nemen. Vul onderstaand formulier in. Dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook vinden op een van onze vele websites.

Marktplaats  dakbedekking Enschede  Boeibeplating Nederland   dakdekkersbedrijf Enschede

 

Vraag hier u vrijblijvende offerte aan!

Wilt u gebruiken maken van een van onze diensten onze werknemers staan graag voor u klaar

Call Now Button